Privacyverklaring

Contact gegevens

Partyverhuur IJsselmuiden, gevestigd aan Zeegravensingel 43 8271KG IJsselmuiden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.  Lubbertus Spijkers is de eigenaar van het bedrijf en degene die de gegevensbescherming van Partyverhuur IJsselmuiden uitvoert.  Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of  via telefoon:   +31620520848

Persoonsgegevens die wij verwerken

Partyverhuur IJsselmuiden verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Lijst met contactgegevens van de klant via een app

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website van Partyverhuur IJsselmuiden heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Partyverhuur IJsselmuiden verwerkt uw persoonsgegevens op basis van de volgende grondslag:

  1. Overeenkomst: De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is, of om op verzoek van de betrokkene vóór de sluiting van een overeenkomst maatregelen te nemen.
  2. Wettelijke verplichting: De verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de verwerkingsverantwoordelijke rust.

Partyverhuur IJsselmuiden verwerkt uw persoonsgegevens op basis van de volgende doelen:

- Om verhuurde goederen bij u af te leveren

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Partyverhuur IJsselmuiden verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. Voorbeelden zijn het rekeningnummer en factuuradres, noodzakelijk zijn voor de uitvoering van een online overeenkomst.

Geautomatiseerde besluitvorming

Partyverhuur IJsselmuiden neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Partyverhuur IJsselmuiden) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Partyverhuur IJsselmuiden bewaart uw persoonsgegevens om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor de persoonsgegevens die te maken hebben met de overeenkomst tussen Partyverhuur IJsselmuiden en de klant, zoals bij de belastingdienst wordt gevraagd van 7 jaar. De zelfde termijn geld ook voor de email verkeer die betrekking hebben op de bedrijfsvoering. De persoonsgegevens die zullen bewaard worden zijn dan:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Lijst met contactgegevens van de klant via een app

Delen van persoonsgegevens met derden

Partyverhuur IJsselmuiden verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Partyverhuur IJsselmuiden gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wij willen heel graag dat zoveel mogelijk personen onze website bezoek/kennismaakt. Daarom maken wij gebruik van de volgende sociale media kanalen:

Als u ons vindt/bezoek via Facebook, dan gaat u gevraagd worden om uw toestemming te geven voor de advertentiecookies (Facebook Custom Audience en Facebook Pixel). Meer informatie vindt u in:  www.facebook.com/policies/cookies/

Wij verwijzen u door naar de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Partyverhuur IJsselmuiden en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Partyverhuur IJsselmuiden wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Partyverhuur IJsselmuiden neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

PARTYVEHUUR ARTIKELEN

Springkussen Diertjes
Sprinkussen Orage feest met dak
Opblaasbare Kleine Sarah
U kunt alle nummers plakje op haar borst die u maar wilt !!
Opblaasbare Kleine Abraham
U kunt alle nummers plakje op haar borst die u maar wilt !!
Opblaasbare Sarah
Wordt uw dierbare 50 jaar? Verras haar met deze geweldige pop van 4.5 meter voor de deur!!!
Opblaasbare geboorte baby
Als uw baby geboren is, laat iedereen het weten met deze originele opblaas baby van 3 meter hoog!
Kindertafels
Kindertafels voor feestjes te huur ZONDER BORG
Luchtkussen regenboog
Luchtkussen regenboog te huur ZONDER BORG
Statafel statafels
Statafel statafels te huur ZONDER BORG
Stoelen klapstoelen
Stoelen klapstoelen te huur ZONDER BORG
Tafels zittafels klaptafels
Tafels zittafels klaptafels te huur ZONDER BORG

 

FACEBOOK MESSENGER